Anmälan
Deltagaravgift

6495 SEK inkl. moms

Priset inkluderar 2 fikapauser, lunch och kursmaterial.  

 

 

Instruktioner för anmälan

Vi rekommenderar att man använder sig av Firefox eller Google Chrome eftersom systemet fungerar bättre i dessa browsers. Firefox kan man ladda ner här.

När man ska göra sin anmälan blir man ombedd att skapa en ”User” genom att skriva in sin e-mail adress. Var vänlig och skapa en "User" för att kunna fortsätta göra anmälan.

Anmälan och bekräftelsen är på engelska. 

Tänk på att alla fakturor som skall registreras på en firma eller institution skall ha ett momsregistreringsnummer. Om du är privatperson och inte har ett momsregistreringsnummer så behöver man endast fylla i N/A.

Avbokning

Eventuell avbokning måste göras skriftligt till kurssekretariatet, per e-post: info@cap-partner.eu

För kursen i Malmö 13 september 2019:

Avanmälan måste göras skriftligt via mail till CAP Partner till adressen info@cap-partner.eu. Avanmälan genom mail med datumstämpel fore den 13 augusti 2019 garanterar återbetalning av hela anmälningsavgiften minus en administrative avgift på 250 SEK. Avanmälan efter 13 augusti 2019 återbetalas ej.

Om utbildningen måste ställas in på grund av omständigheter ur kursorganisationens kontroll kommer anmälningsavgiften att återbetalas efter avdrag av de kostnader som kursen har ådragit sig.


Frågor?

Om man har frågor angående registreringen kontakta vänligast kurssekreteriatet:

Sekreteriatet för Dermatoskopi i Primärvård
c/o CAP Partner
Nordre Fasanvej 113, 2
2000 Frederiksberg C
Danmark

Tel: +45 70 20 03 05
Fax: +45 70 20 03 15
Email: info@cap-partner.eu
www.cap-partner.eu