Anmälan

DERMATOSKOPI I PRIMÄRVÅRD - DEL 1

Linköping
Fredag den 5 juni 2020

Anmälan är stängd

 


DERMATOSKOPI I PRIMÄRVÅRD - DEL 2

Linköping

Fredag den 4 september 2020


 

DERMATOSKOPI I PRIMÄRVÅRD - DEL 2

Göteborg
Mandag den 28 september 2020


DERMATOSKOPI I PRIMÄRVÅRD - DEL 1

Malmö
Mandag den 9 november 2020

 


Deltagaravgift för varje kursdel:

6495 SEK inkl. moms

Priset inkluderar 2 fikapauser, lunch och kursmaterial.  

 

Instruktioner för anmälan

Vi rekommenderar att man använder sig av Firefox eller Google Chrome eftersom systemet fungerar bättre i dessa browsers. Firefox kan man ladda ner här.

När man ska göra sin anmälan blir man ombedd att skapa en ”User” genom att skriva in sin e-mail adress. Var vänlig och skapa en "User" för att kunna fortsätta göra anmälan.

Anmälan och bekräftelsen är på engelska. 

Tänk på att alla fakturor som skall registreras på en firma eller institution skall ha ett momsregistreringsnummer. Om du är privatperson och inte har ett momsregistreringsnummer så behöver man endast fylla i N/A.

Avbokning

Eventuell avbokning måste göras skriftligt till kurssekretariatet, per e-post en månad före kursdatumet: lwn@cap-partner.eu

Avanmälan genom mail med datumstämpel 30 kalenderdagar före kursdatumet garanterar återbetalning av hela anmälningsavgiften minus en administrative avgift på 250 SEK. Senare avanmälan återbetalas ej.

Om utbildningen måste ställas in på grund av omständigheter ur kursorganisationens kontroll kommer anmälningsavgiften att återbetalas efter avdrag av de kostnader som kursen har ådragit sig.


Hotell och andra praktiska frågor

Om man har frågor angående boende i den stad kursen ges, angående registreringsprocessen eller behöver annan praktisk information kontakta vänligast kurssekreteriatet:

Sekreteriatet för Dermatoskopi i Primärvård
c/o CAP Partner
Nordre Fasanvej 113, 2
2000 Frederiksberg C
Danmark

Tel: +45 70 20 03 05
Fax: +45 70 20 03 15
Email: info@cap-partner.eu
www.cap-partner.eu